Lytt – musikk i planetariet

Lytt Emilie Nicolas
Emilie Nicolas - Tranquille Emilie

Emilie Nicolas debuterte med albumet Like I'm a Warrior i 2014, med stor både kredibel og kommersiell suksess. Hun toppet VG-lista, fikk utdelt to Spellemannpriser og mottok Gramo-stipendet på en kvart million kroner som årets nykommer. Alvorlig sykdom satte henne ut en lengre periode, og det skulle ta fire år før hun var klar med den mesterlige oppfølgeren, Tranquile Emilie: en mer raffinert og sofistikert plate, som skylder lytteren full konsentrasjon i lyttegjerningen. Under stjernehimmelen i Planetariet denne kvelden får du sjansen til akkurat det.

Kjøp billetter
Se Facebook-arrangement

Planetariet vårt har et lydsystem som er det første av sitt slag i Norge; faktisk er det ett av kun seks som eksisterer på verdensbasis. Det består av 38 høyttalere fordelt i sirkel og på tre høydenivå, som gir en helt unik romfølelse og lydopplevelse.

Lytt er et samarbeid med Musikkavdelinga ved Trondheim folkebibliotek. Vi finner plater som egner seg for lyttekvelder i vårt planetarium og som har en link til nyskapende musikk, musikkteknologi eller tema som Vitensenteret formidler.

Se oversikt over våre lyttekvelder: https://www.vitensenteret.com/lytt