"> Lytt – musikk i planetariet | Vitensenteret i Trondheim

Lytt – musikk i planetariet

Lytt Led Zeppelin
Led Zeppelin II

Led Zeppelins andre album ble spilt inn på farten, mens de turnerte i USA og Europa etter suksessen med debutalbumet utgitt samme år. Utviklingen er lett å spore: Robert Plant tok store steg som som sanger og tekstforfatter; Jimmy Page vokste inn i rollen som produsent; og den drivende rytmeseksjonen John Paul Jones og John Bonham gjorde II til bandets tyngste album, og det første som gikk til topps på hitlistene. Som på debuten er blues-innflytelsen udiskutabel på låter som "Whole Lotta Love" og "Heartbreaker", men akustisk pregede "Ramble On" indikerte en inspirasjonskilde dypere enn som så. Led Zeppelin II fylte femti i 2019, og en mer vital femtiåring skal du lete lenge etter. Kom å opplev dens kraft i Planetariet denne kvelden. Vi garanterer bakoversveis!

Kjøp billetter
Se Facebook-arrangement

Planetariet vårt har et lydsystem som er det første av sitt slag i Norge; faktisk er det ett av kun seks som eksisterer på verdensbasis. Det består av 38 høyttalere fordelt i sirkel og på tre høydenivå, som gir en helt unik romfølelse og lydopplevelse.

Lytt er et samarbeid med Musikkavdelinga ved Trondheim folkebibliotek. Vi finner plater som egner seg for lyttekvelder i vårt planetarium og som har en link til nyskapende musikk, musikkteknologi eller tema som Vitensenteret formidler.

Finstill lyttefrekvensen og bli med på en indre reise i musikkens verden under stjernehimmelen.

Se oversikten over våre lyttekvelder:https://www.vitensenteret.com/lytt